Meubelstoffeerderij Theo Koppes voor bedrijven

Theo Koppes werkt voor diverse opdrachtgevers uit de zakelijke markt. Daartoe behoren de overheid, het bedrijfsleven, de horeca, schouwburgen & theaters en ook de woon-zorg sector.
Voor alle sectoren geldt dat het herstofferen van kwaliteitsmeubilair het overwegen waard is. De besparing varieert van 40 tot 60% vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. Alleszins een aantrekkelijk optie.

Bedrijven

Kantoormeubilair

Bureaustoelen en overig kantoormeubilair worden weer als nieuw en de ‘oude’ stoelen voor de directiekamer of de conferentiekamer passen door de andere kleur stoffering helemaal bij de nieuwe inrichting.

MEER

Horeca en Recreatie

Het meubilair in de horeca en recreatie heeft het vaak zwaar te verduren. Aan compleet nieuw meubilair hangt meestal een pittig prijskaartje, terwijl herstofferen en/of restaureren financieel een heel interessant alternatief is.

MEER

Woon-zorgsector

Het meubilair in ziekenhuizen of verzorgingstehui- zen is in de regel van een hoogwaardig kwalite- itsniveau. Voor het vervangen van stoelen waar- van de zittingen versleten of ernstig vervuild zijn, is het beschikbare budget soms niet toereikend.

MEER